En bryllupsmenu ud over det sædvanlige
Et bryllup er en smuk og en helt særlig dag - derfor ved vi hvor vigtigt det er, at det hele spiller fra start til slut. Når det kommer til planlægning af dit bryllup, er valget af mad en af de vigtigste beslutninger. Uanset om du foretrækker en formel middag eller en mere afslappet buffet, er det vigtigt at vælge retter, der passer til din smag og stil.
I samråd med jer, hjælper vi med at skabe den perfekte bryllupsmenu til den store dag.
Se mere om hvordan en bryllupsmenu kan sammensættes her:
BRYLLUPSMENU
Tallerkenanrettet
Eksempler
Forretter
Koldrøget laks, citrusmayo, croutoner, syltet agurk, urter, dild & kefir
Varmrøget laks rørt med skalotteløg, cornichoner, kapers og krydderurter, crudité, chips & sprøde salater.
Rimmet torsk, fennikel, peberrod, agurk, dild & lime.
Terrine af frilandskylling, sorte trompetsvampe, spæde karotter syltet i hyldeblomst, urter & vinaigrette.
Hovedretter
Oksemørbrad, persillecreme, selleripuré, løg & grillet gulerod her til á part kartofler & rødvinssauce.
Kalvemørbrad, selleripuré, forårsløg, syltet røde perleløg, spinatcreme & sommergulerod her til á part kartofler & pebersauce.
Farseret perlehøne, grillet broccoli asparges, purløg, glaseret løg & selleripuré hertil á part kartofler & sauce med morkel,
Torsk, blomkålspuré, spæde karotter, fennikel, grønne asparges & muslingesauce.
Desserter
Hvid chokolademousse med vanilje og citron, kompot af bagte solbær, havrecrumble, solbærstøv & hjemmelavet is.
Tærte med chokoladecreme, crumcle, rabarber, blomster & hjemmelavet is.
Blondie (hvid chokoladekage), passionsfrugt, bær, karamelliseret hvid chokolade crumble & hjemmelavet is.
Fra 495 kr. pr. person
Natmad
Hjemmelavet pizzaer.
Byg selv burger med bøf, salat, agurk, rødløg, mayo & ketchup.
Ristet hotdog med det hele.
Fra 75 kr. pr. person
BRYLLUPSMENU
Social dining
Eksempel
Forretter
Varmrøget laks rørt med skalotteløg, cornichoner, kapers og krydderurter, crudité, chips & sprøde salater.
Burrata med basilikum salsa, urteolie & frisk mynte.
Confiteret kylling med purløgsmayo, syltede rødløg, croutoner, kapers, sprøde salater & urter.
Hovedret
Oksemørbrad med timian
Stegte petit kartofler med rosmarin & havsalt.
Grillede sommergulerødder, forårsløg og aspargesbroccoli med brunet smør & citron.
Bitre salater i sennepsvinaigrette med ribs & blomster.
Rødvinssauce.
Dessert (tallerkenanrettet)
Hvid chokolademousse med vanilje og citron, rabarberkompot, havrecrumble & hjemmelavet is.
550 kr. pr. kuvert
Vores private kok sørger for uforglemmeligt mad til jeres bryllup
Bryllupsmenuen er en vigtig del af et bryllup, og derfor bliver alle retter skabt med største præcision og omhu for at sikre, at smag og udtryk går hånd i hånd.
Som erfaren og professionel kok, står á la maison dining gerne for at kreere uforglemmelige retter efter jeres ønsker. Vi tilbyder flere forskellige muligheder når det kommer til sammensætning af menuen. Her på siden kan I se eksempler på hvordan retterne kan sammensættes.
I er meget velkomne til at kontakte os for at tage en snak om hvilke ideer og ønsker I har.
Vælg det rigtige mad til dit bryllup
Vi ved hvor vigtig en bryllupsmenu er, og derfor tager vi gerne en snak med jer om de ønsker I har til maden. Vi kan også hjælpe med at inspirere og fortælle mere om de muligheder der er.
I er meget velkomne til at kontakte os uforpligtende for at høre mere. I kan ringe på telefonnummeret 28 88 88 81 eller sende en mail til mail@alamaison.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.